• Tablófotózás, tablókészítés szolgáltatásunk országszerte a legjobb árak között található.
• Több osztály, vagy teljes évfolyam jelentkezése esetén további kedvezményeket adunk.
• Rugalmas árképzésünknek köszönhetően tablókép csomagotokat magatok alakíthatjátok ki.
• Nálunk szinte mindent lehet, és szinte semmit nem kötelező.
• A tablófotózás szolgáltatás tanárok részére korlátozás nélkül ingyenes.

 

• A tablókép készítés során nincs korlátozva a felvételek száma.
• Internetes előnézeti, és módosítási lehetőséget biztosítunk.
• Egyedi tabló ötletek megvalósítása.
• Tablókép készítés mobil stúdióval az iskolában.
• Professzionális képfeldolgozás és tablókép retusálás.


Egyedi, kreatív tablókészítés, az osztály elképzelései alapján:
Néhány tanítási szünetet rászánva, részletekbe vágóan kitalálhatjátok, milyen tabló az amit igazán szeretnétek. A kidolgozott elképzelést közösen beszéljük át, és vetjük össze a tágas grafikai lehetőségekkel. Tablótok a realitás igen széles keretei között olyan lesz, amilyennek Ti elképzeltétek.

Tablókészítés minták alapján:
A legnépszerűbb tablók alapján készült tablóhátterek, melyeket rugalmasan alakíthattok ízlésetek szerint. A kiválasztott tabló elemei az osztály igényeihez igazíthatóak. Többek között változtathatóak a betűtípusok, a kiemelt információk (iskola neve, dátum, osztály) megjelenése, de a legtöbb esetben a tablóháttér elemeinek elhelyezkedése, valamint a portrék elhelyezése is. Minden egyedi kérést a lehető leg rugalmasabban kezelünk.

 

TABLÓKÉSZÍTÉS - TABLÓFOTÓZÁS ORSZÁGOSAN

 

Tablókép készítés, retusálás igény szerint blue-box technikával:

tablokép készítés

TABLÓKÉSZÍTÉS - TABLÓFOTÓZÁS ORSZÁGOSAN 

 

Válasszátok, vagy találjátok ki Ti, milyen legyen a tablókép háttere:

tablófotózás

TABLÓKÉSZÍTÉS - TABLÓFOTÓZÁS ORSZÁGOSAN 

 

Montírozott teljes alakos tablókép és tablóportré készítés:

tablókép készítés

TABLÓKÉSZÍTÉS - TABLÓFOTÓZÁS ORSZÁGOSAN 

 

Karikatúrák a tablófotózás során készült képek alapján:

tablófotózás

TABLÓKÉSZÍTÉS - TABLÓFOTÓZÁS ORSZÁGOSAN 

 

Formára vágott tablókép készítése:

tablókészítés
TABLÓKÉSZÍTÉS - TABLÓFOTÓZÁS ORSZÁGOSAN 


Néhány példa a választható tablóhátterek közűl:

tablók
Portrék az asztalon tabló. Vegyes technikával készülő, nagyon sokban az osztály egyéni igényeihez igazítható alap tabló. Lehet szépen rendezett, vagy szétszórt elrendezésű. A tablófotózás alkalmával a tablókép hátterének színét is megadhatjátok.

 

 

tablókép készítés
Iskolai táblás tabló. Tegyétek egyedivé salyát rajzaitokkal, szövegeitekkel, firkáitokkal. A tablóképek odatűzhetőek így, de akár leukoplastot is használhatunk. :)

 

 

tablófotózás
Nyelvi tabló, nem csak nyelvszakos osztályoknak. Dobjátok fel idegen nyelvű idézetekkel, melyeket izgalmas betűtípusokkal és rendezéssel helyezhetünk el.

 

 

tablók
Parafa táblát tartó osztályfőnök tabló. A tablókép készítés során nem csak fehér hátteret használhatunk.

 

 

tablófotózás
Fáról szálló madarak tabló. Közkedvelt motívum, mely jól szimbolizálja búcsúzásotokat az iskolától. Tetszésetek szerint változtathatjátok meg a tablókészítés során a színösszeállítását, betűtípus készletét, vagy akár az elrendezését is.

 

 

tablókészítés
Zene tabló, de nem kell, hogy az maradjon. Visszafogottan elegáns, mégis fiatalos alap, amin a motívumot, színösszeállítást lecserélve, a karaktert megőrzésével érhettek el új hatást. 

 

 

tablókészítés
Maffia tabló. Ti voltatok a suli kemény magja? Had tudja meg ezt az utánatok következő generáció is! A tablókép készítés során érdemes fekete tablókép hátteret használni.

 

 

tablókép készítés
Bordó mintás tabló. Finom mintájától a bársonyra emlékeztető karaktert kap, ami kimagaslóan elegáns hátteret biztosít portréitoknak. Rugalmasan alakítható színe, szegélye, elrendezése, betűkészlete. Ha szeretnétek, gondoljátok tovább.A tablófotózás során célszerű egységes ruházatot hordani.

 

 

tablók
Sötét mintás tabló. Mintázata megegyezik a fenti bordóval, új színe azonban, az eleganciát megőrizve teljesen új hatást kelt. A tablókép készítés alkalmával szintén az egységes megjelenés ajánlott.

 

 

tablófotózás
Buborékos tabló. Portréitok akár rendezetten, akár szórtan is elhelyezhetőek. Változtathattok a betűtípuson, de akár a háttér cseréjét is kérhetitek. Ebben az esetben a tablófotózás során feltétel a blue-box háttér.

 

 

tablókép készítés
Múzeumi festmények tabló. Szerepeljen tablótokon osztályfőnökötök egész alakban, mint néző. Portrékereteitek lehetnek egységesek, vagy változatosak. Az elrendezés lehet rendezett, vagy véletlenszerű is akár. Változtassatok a háttérszínen, vagy a betűtípuson. A tablókészítés folyamatát ellenőrizhetitek, és instruálhatjátok.

 

 

tablófotózás
Űr tabló. A tablókép készítés alkalmával érdemes blue-box hátteret használni.

 

 

tablókészítés
Fa tabló. Rugalmasan változtatható alap. Akár világos (nappali) hatásban is megvalósítható. A tablófotózás során célszerű, könnyen megváltoztatható tablókép hátteret használni.

Több további tabló hátteret láthattok még első személyes találkozásunkkor, vagy azt követően!

 

 

 

Amennyiben tablót szeretnétek az idén készíttetni, fontos, hogy minél hamarabb felvegyük a kapcsolatot. Keressetek bizalommal!

Testreszabott ajánlatért keressetek telefonon, vagy E-mailben!
TABLÓKÉSZÍTÉS - TABLÓFOTÓZÁS ORSZÁGOSAN

 

Tablófotózás, tablókészítés szolgáltatásunk országszerte a legjobb árak között található. Egyedi tabló és a legnépszerűbb tablók alapján készült tablóhátterek.Tablókép készítés, retusálás igény szerint blue-box technikával.További szolgáltatásaink: szalagavató fotózás, szalagavató videó.

 

 

 

A tablók többsége vektorgrafikus, vagy vegyes technikával készül. Ennek lényege, hogy a tablók illusztrációit alkotó egyenesek, ívek és szögletek, a matematika órákon már tanult vektorok segítségével épülnek fel. Ennek köszönhetően a tablók nem csak modern és elegáns külsőt kapnak, de a vektor grafikus technológiára épülő tablókat, a nyomda bármilyen nagy méretben, tökéletesen élesen és kontrasztosan tudja előállítani.


Szinte minden itt látható tabló választható álló és fekvő tabló elrendezésben egyaránt!

Tablófotózás dupla fotóval :

A mostanában trendi dupla tablófotós, montírozott tablókészítés során két alkalommal készül tablókép. Egyszer a portrékat készítjük el, amin a szalagavató alkalmára készült öltönyötökben szerepeltek, majd második alkalommal hétköznapi viseletben készül rólatok teljes alakos tablókép. A két tablókép digitálisan kerül összemontírozásra. A háttér természetesen ebben az esetben is egyedi. A két fotózás jellemzően azonos napon történik.

 

Ahogyan a tablókép készítés történik:
Igény szerint a tablón szereplő tablóképek, a nyers állapottól több lépcsőben eshetnek át utómunka fázisokon. Ilyen lehet a retusálás, az utólagos tabló háttér kialakítása és természetesen ekkor kerül a tablóképekre a keret, ami akár nagyon extrém is lehet.

 

További szolgáltatásaink: szalagavató fotózás, szalagavató videó. felvétel, akár teljes évfolyamoknak. Évkönyv készítés, és digitális évkönyv.