• Tablófotózás, tablókészítés szolgáltatásunk országszerte a legjobb árak között található.
• Rugalmas árképzésünknek köszönhetően tablókép csomagotokat magatok alakíthatjátok ki.
• Nálunk szinte mindent lehet, és szinte semmit nem kötelező.
• A tablófotózás szolgáltatás tanárok részére korlátozás nélkül ingyenes.

 

tabló fotó

 

• A tablókép készítés során nincs korlátozva a felvételek száma.
• Internetes előnézeti, és módosítási lehetőséget biztosítunk.
• Megvalósítjuk egyedi ötleteiteket.
• Tablókép készítés mobil stúdióval az iskolában.
• Professzionális képfeldolgozás és tablókép retusálás.


Egyedi, kreatív tablókészítés, az osztály elképzelései alapján:
Egy lyukasórát, vagy néhány szünetet rászánva, részletekbe vágóan kitalálhatjátok, milyen tabló az amit igazán szeretnétek. A kidolgozott elképzelést közösen beszéljük át, és vetjük össze a tágas grafikai lehetőségekkel. Tablótok a realitás igen széles keretei között olyan lesz, amilyennek Ti elképzeltétek.

Tablókészítés minták alapján:
A legnépszerűbb tablók alapján készült tablóhátterek, melyeket rugalmasan alakíthattok ízlésetek szerint. A kiválasztott tabló elemei az osztály igényeihez igazíthatóak. Többek között változtathatóak a betűtípusok, a kiemelt információk (iskola neve, dátum, osztály) megjelenése, de a legtöbb esetben a tablóháttér elemeinek elhelyezkedése, valamint a portrék elhelyezése is. Minden egyedi kérést a lehető legrugalmasabban kezelünk.


Budapestről vidékre megéri?

Az elmúlt években bevált gyakorlat szerint, több naposra tervezett utazásainkat országszerte úgy tervezzük, hogy egy-egy útvonalon több települést érjünk el és több iskolában tudjuk lebonyolítani a fotózásokat. Ennek köszönhetően nem csak az idővel tudunk gazdaságosan bánni, de költséghatékonyan is tudunk dolgozni. Ma már az esetek nagy részében, az így összeszervezett turnusok elég jól sikerülnek ahhoz, hogy nekünk megérje. Célunk, hogy versenyképesek legyünk a piacon, ezért az így megspórolt költségeket lehetőség szerint igyekszünk a diákoknál hagyni. Számos esetben a kiszállási/kiszállítási költségeket megosztjuk az érintett osztályok között, vagy kellő létszám esetén teljesen el is hagyjuk azokat. Sok esetben a kisebb településeken működő iskolák, kis létszámú osztályok, tartanak tőle, hogy számukra ezek a költségek soknak bizonyulnának. Valójában azonban, ha ezek az osztályok időben, év elején jelzik felénk szándékukat és rugalmasak a fotózás időpontját illetően, jó eséllyel tudjuk őket úgy ütemezni, hogy számukra is megfelelő feltételeket tudjunk kínálni. A nagyobb iskolák, évfolyamok korai visszajelzése ilyen módon pedig támogatást is jelenthet a kisebb osztályok számára.

 

 TABLÓKÉSZÍTÉS - TABLÓFOTÓZÁS ORSZÁGOSAN

 Tablókép készítés, retusálás igény szerint green screen technikával:


Tablókészítés, tabló fotó

 TABLÓKÉSZÍTÉS - TABLÓFOTÓZÁS ORSZÁGOSAN 

 Több digitális portréháttér közül választhattok, akár a fotózás után is.

Tabló fotózás, tablókészítés

 

TABLÓKÉSZÍTÉS - TABLÓFOTÓZÁS ORSZÁGOSAN

 Tablókép készítés, háttér grafika, sablonok:

 

 

Első sorban egyedi tablókat készítek a diákok elképzelései alapján, de akár sablonok között is válogathattok. Az alábbiakban látható tablók nagy része rugalmasan alakítható, vagy akár egymással is kombinálható. Ha például az egyik mintának a motívumai tetszenek, a másiknak meg az alap háttere, úgy kérésetekre, össze is rakhatjuk a kettőt. Ezen kívül akár ki is egészíthetitek saját elképzeléseitekkel.

 

 

 

tablók
Bulisziget tabló.

 

tablók
Pitypangos tabló.

 

tablók
Graffity tabló.

 

tablók
Kék tabló.

 

tablók
Képregény tabló.

 

tablók
Tenger tabló.

 

tablók
Tengerpart tabló.

 

tablók
Strand tabló.

 

tablók
"A suli angyalai" tabló.

 

tablók
Emoji tabló. Feltűnő színével akaratlanul is minden tekintetet vonz, az apró minta pedig közelebb csalogatja a nézelődőt. Figyeljétek meg, ahogyan az emberek közelebb sétálva, mosolyogva keresik kedvenc kis figurájukat, majd tekintetük lassan a portrékra terelődik. Ha olyan tablót szeretnétek ami a falra akasztás után még sokáig funkcionál, akkor ez az.

 

tablókép készítés
Magyar népmesék tabló. A magyar népmesék sorozatról nem lehet újat mondani. A legkedvesebb módon vált kultúránk részévé. Generációkon átívelve, szinte mindenkiben gyerekkora szép emlékei jutnak az eszébe.

 

tablófotózás
Szófelhő tabló. A reklámiparból adaptált technika játékra csalogatja nézőit. Figyeljétek meg, ahogyan az érdeklődők, szemükkel hosszasan keresgélik a szófelhőbe kevert nevek, és a portrék közötti párokat.

 TABLÓKÉSZÍTÉS - TABLÓFOTÓZÁS ORSZÁGOSAN

tablók
Strand tabló. Minimális grafika, kis utalások jellemzik ezt a tablót, a "kevesebb néha több" filozófiája alapján. Nem klasszikus vintage, de létrejöttét a hetvenes-nyolcvanas évek amerikai, vattacukros, rágógumis pop/rock irányzata ihlette.

 

tablófotózás
Facebook-like tabló. Az elmúlt években számtalan facebook desig tabló készült. Jellemző trend, hogy a monitor mutatta arculatot másolják. Ha ti is szeretnétek ebben a témában alkotni, de kiállnátok a sorból, akkor ez a ti tablótok.

 

 TABLÓKÉSZÍTÉS - TABLÓFOTÓZÁS ORSZÁGOSAN

tablókészítés
Maffia tabló. Ti voltatok a suli kemény magja? Had tudja meg ezt az utánatok következő generáció is! A korábbi évek egyik kedvence, ezért idén is maradt.

 

tablókép készítés
Fás madaras tabló. A múlt év egyik nagy slágere. 

 

tablók
Fantasy könyv tabló. Valószínűleg nem a Roxfort végzősei vagytok, de attól még sokféle asszociációra ad lehetőséget egy mágikus könyv. Szimbolizálhatja a tudást amit az iskolában megszereztetek, de lehet benne a ti történetetek is.

 TABLÓKÉSZÍTÉS - TABLÓFOTÓZÁS ORSZÁGOSAN 

tablófotózás
Steampunk vintage tabló. A steampunk egy igazi klasszikus irodalmi műfaj, melynek egyik ikonikus motívuma a repülő hajó. Messze nem csak gépészeknek ajánlom. A műfajhoz dukáló vintage megjelenés miatt, valódi kuriózumnak számít napjainkban.

 

tablókép készítés
Pasztell / művész tabló. Modern, szabad szellemű, kihívó megoldás, ha az osztály sokszínűségét akarjátok kifejezni.

 

tablófotózás
Iskola tábla tabló. Igen népszerű tabló téma. Kedvetek szerint írhatjuk, firkálhatjuk tele a táblát a jövőnek szánt üzeneteitekkel.

 TABLÓKÉSZÍTÉS - TABLÓFOTÓZÁS ORSZÁGOSAN

tablófotózás
Absztrakt tabló. Már-már polgárpukkasztó, dekadens lezserséget tükröző tabló. Biztos, hogy közel fognak sétálni, és megnézik, kik mertek ennyire szemtelenek lenni a tablójukkal. 

 

tablófotózás
Minimalista tabló fa motívummal. A kevesebb néha több. Letisztult, elegáns design emeli ki a fő motívumot és portréitokat. A motívum akár le is cserélhető, így egyedivé tehetitek tablótokat.

 

tablófotózás
Gitár / zene tabló.  Egy, már az első pillantásra, barátságos hangulatot idéző tabló. 

 TABLÓKÉSZÍTÉS - TABLÓFOTÓZÁS ORSZÁGOSAN 

tablófotózás
Modern minimalista tabló. A legkisebb közös többszörös.

 

tablófotózás
Csillagjegy tabló. A nevetek és a portrétok mellett, a csillagjegyek meghagyásával utalhattok személyiségetekre is.

 

tablófotózás
Gép tabló. Szürreális, utópisztikus, hangulata és kétpólusú megjelenése miatt sem csak gépészeknek ajánlott.

 TABLÓKÉSZÍTÉS - TABLÓFOTÓZÁS ORSZÁGOSAN 

tablófotózás
Versus tabló. Megküzdöttetek a tanárokkal? Esetleg ők veletek? Legyetek sportszerűek, és állítsatok emléket a meccsnek.

 

tablókészítés
Horror / zombi tabló. Tréfásan foglalhatja össze az elmúlt évek nehézségeinek emlékét. :)

 

 

 

Amennyiben tablót szeretnétek az idén készíttetni, fontos, hogy minél hamarabb felvegyük a kapcsolatot. Keressetek bizalommal!

Testreszabott ajánlatért keressetek telefonon, vagy E-mailben!
TABLÓKÉSZÍTÉS - TABLÓFOTÓZÁS ORSZÁGOSAN

 

Tablófotózás, tablókészítés szolgáltatásunk országszerte a legjobb árak között található. Egyedi tabló és a legnépszerűbb tablók alapján készült tablóhátterek.Tablókép készítés, retusálás green screen technikával.

 

 

A tablók többsége vektorgrafikus technikával készül. Ennek köszönhetően az egyes grafikai elemek könnyen átszerkeszthetőek, az igényekhez igazíthatóak. Az így készült grafikai anyagok nyomdában bármilyen nagy méretben, tökéletesen élesen és kontrasztosan előállíthatóak.


Szinte minden itt látható tabló választható álló és fekvő tabló elrendezésben egyaránt!

 

Tablófotózás dupla fotóval :

A mostanában trendi dupla tablófotós, montírozott tablókészítés során két alkalommal készül tablókép. Egyszer a portrékat készítjük el, amin tetszés szerint ignben, vagy öltönyben szerepeltek, majd második alkalommal hétköznapi viseletben készül rólatok teljes alakos tablókép. A két tablókép digitálisan kerül összemontírozásra. A két fotózás jellemzően azonos napon történik, de előre kell egyeztetni.

 

Ahogyan a tablókép készítés történik:
Igény szerint a tablón szereplő tablóképek, a nyers állapottól több lépcsőben eshetnek át, utómunka fázisokon. Ilyen lehet a retusálás, az utólagos tabló háttér kialakítása és természetesen ekkor kerül a tablóképekre a keret.